mandag den 28. maj 2012

Pinseferie i sommerhus

Den 1.april rundede min mormor 70år. I den forbindelse ønskede hun sig stort set kun oplevelser med familien i gave. Og det fik hun bl.a. af os. En tur i sommerhus, i Jegum, i pinsen. Vi var mine forældre, min søster, hendes mand og deres to sønner og hund, os og voresto sønner og så selvfølgelig hovedpersonen, min mormor.

Og det var perfekt. Huset er stort og lækkert, på sommerhus-måden, masser af værelser så drengene kunne sove i fred for forældrenes snorken og prutten. I køkkenet er der et stort langbord, hvor vi alle kunne sidde samlet.

Grundet det dejlige vejr, var vi ude hele tiden. Ude i den dejlige sol i den store have, eller på tur. Turene gik mest til Blåvand og Henne Strand, som begge er nogle fantastiske byer.
Nogle fik farve, nogle blev røde og de mindste blev hvide af alt det solcreme.

4 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet