tirsdag den 24. december 2013

I aften er det juleaften....

I år skal juleaften fejres her hos os. Hele familien kommer og hygger, taler, leger og danser om juletræet. Da det er vores første "egen" jul her hos os, har vi villet sætte vores eget præg. Menuen er derfor ændret. Normalt for vi flæskesteg, medister, and, rødkål, kartofler, brune kartofler, asier, sovs og risalamande til dessert. 

I år bliver folk overrasket med en noget anden menu. Vi skal ha' helstegt pattegris. En stor lækker en på ca. 20kg. Den skal grille hele dagen, og så ind midt på bordet med et æble i munden. 

Vi har dækket bordet så vi er klar, når vi kommer fra kirke. Når maden er spist skal vi tænde de levende lys på træet. Danse rundt og synge, mens vi kigger på det smukke træ. Herefter er det tid til gaver og konfekt.









6 kommentarer:

  1. Sikke hyggeligt billeder - håber I havde en dejlig jul!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet