lørdag den 22. februar 2014

Randers Regnskov

Vi har i denne weekend været på en skøn tur til Randers Regnskov. Vi pakkede bilen med madpakker, frugt, vand og lidt slik. Efter en kortere diskution med familiens yngste medlem, om hvorvidt fodtøj nu også er nødvendigt, når men skal ud, fik vi indgået en kompromis om hjemmesko og op på armen af farmand, ud til bilen i garagen. Herefter drog vi i byens skønne Bogcentralen. En herlig lille bitte forretning, med brugte bøger, blade, cd'er, Lp'er og dvd'er. Både for børn og voksne. Vi fik fyldt en bærepose med skønne bøger. Og så var vi klar til turen. 

Vi gjorde en mindre stop i Aarhus, hvor vi var til lagersalg ved byKier. Her fik vi købt masser af fodtøj til drengene. Herefter kørte vi så til Randers Regnskov. Vi nyder tilfulde, at ingen af drengene længere sover til middag. Nu kan vi rigtig nå en masse, uden at skulle planlægge middagsluren med i dagens program. 

Vi er alle meget begejstret for muligheden for, at kunne gå mellem alle de flotte og spændende dyr, der er i Randers Regnskov. Der er altid masser af guider til at vise og fortælle om dyrene. Og de er alle gode til at inddrage børnene, så de både lære noget, samtidig med de for en skøn oplevelse.









7 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne billeder :D Jeg elsker bare at besøge allelandets dyreparker/centre, og har faktisk også tænkt, at det er længe siden jeg har været i Randers Regnskov - det er så hyggeligt (og varmt, puha.)

    - Anne

    SvarSlet
  2. Åh hvor skønt - sidder lige og bliver lidt grøn af misundelse over I bor så det er nemt at komme til Randers Regnskov - ser så hyggeligt ud :)
    Og lækre sager I fik med hjem fra lagersalget ;)
    Ja og så håber jeg at vi får lov at se den der pirat-papegøje, for nu er jeg blevet nysgerrig :) :) :)

    Smil fra Karina

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet